Julemat meny

 
Julebord 
Kalkunfilè
Røkt laks og eggerøre
Gravet laks med sennepsaus
Aspic med reker
Roastbiff
Hjemmelaget sylte
Juleskinke
Remulade
Potetsalat
Brød og smør
Kr. 245,- pr. pers
 
Varm mat
Ribbe, medisterpølse, medisterkake, surkål, poteter, saus og tyttebær. Riskrem med rød saus kr. 50,-  Pris totalt for Julebord  med varm mat:295,-
 
Juletallerken
Liten tallerken: Ribbe, medisterkake, pølse, en bit av hver med tilbehør kr. 190,- pr.pers
Mellom stor tallerken: Ribbe, medisterkake og pølse, to biter av hver med tilbehør kr. 270,- pr.pers
Stor tallerken: Ribbe, medisterkake, pølse, tre biter av hver kr. 340,- pr.pers Dessert: Riskrem kr 50,- pr pers  - Karamellpudding kr. 50,-
Jule landgang
Laks og eggerøre, lammerull, juleskinke, reker Kr. 190,-
Gravlaks med sennepsaus, ost,ribbe,roastbiff,juleskinke,reker Kr. 190,-
 
Juleplette Laks/gravlaks Egg/sennepsaus Ribbe Rostbiff Juleskinke Skalldyrsalat m/ Reker Brød og smør kr 180,-
 
Røkt lammelår med kålrabistappe og poteter Kr. 200,- 1 servering. Kr. 290,- 2 serveringer. Pinnekjøtt med kålrotstappe, poteter og saus. Kr. 200,- 1 servering Kr.290,- 2 serveringer.
 
Lutefisk med ertestuing, bacon terninger, ribbefett og potet kr.270,- pr.pers 
Rakfisk med rømme, mandelpotet, flatbrød og lefse kr.260,- pr.pers