Middag

Middags meny
 
Forret: · Avacado med skalldyrsalat
· Rekecoctail med dressing
· Melon med jordbær og spekeskinke
· Gravet laks med sennepsaus og toast · Røket laks med egg,kaviar,og toast ·Skalldyrplette med toast
 
Kr. 85,- pr.pers
 
Hovedrett:
· Reinsdyr stek,sopp,gulrot,rosenkål. · Reilnsdyr filee/Hjort,romanesco, Sopp og gulrot. · Roastbiff,sopp,løk,aspagesbønner Kr. 180,- 1 serv og 260,- 2 serveringer. · Lammestek,grønnsaker og sopp · Oksestek,sopp,løk,broccoli · Svinestek,surkål,blomkål · Kalvestek,romanesco,gulrot Kr. 180,- 1 serv og 240,- 2 serveringer.
 
Dessert:
· Karamellpudding med saus og krem. · Fromage med krem,fiken,bjørneb. · Frisk fruktsalat med krem · Iskaker,stk.priser. Kr. 60,-
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2023 by Chef Catering. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now