— MIDDAGSMENY —

De friskeste og beste sesongingredienser

FORRETTER

Spekeskinke med asparges

139,-

Havets Delikatesse vår egen oppskrift fra 1917

149,-

Fiskesuppe, kremet oppskrift fra 1917 

Okse Carpaccio    139,-

Ostetallerken med kjeks og smør    139,-

Røket laks med rogn og sprøstekt rugbrød   139,-

Reker med avacado og frisk salat  149,-

Bruschetta vegetar  129,-

Spekeskinke kurv med kikerter  129,-

Avacado carpaccio vegetar       99,-

Oste fondue med brød serveres i kjele 99,-                                                                                                                                                                                                                                                      

149,-


HOVEDRETTER

Indrefilet av Reinsdyr, sesongens grønnsaker, fløtepotet/ amadine       


 419,-

Oksestek med løk, mais, broccoli saus og potet/ fløtepotet

Indrefilet okse med mais, broccoli, peppersaus og sopp     329,-       

Svinestek med surkål, poteter og saus     199,- 

Kalvestek med sesongens grønnsaker 349,- 

Hjort med blomkål, sopp, gulerot   429,- 

Elg stek med blomkål, sopp, gulerot, 349,-


Andebryst med appelsinsaus og sesong grønnsaker  429,- 

Roastbiff med fløtepoteter, sopp, løk   319,-

 

Erter, kjøtt og flesk med ertesuppe  249,-

Finbeck, Sprengt oksebryst med kålrabistappe og potet.  329,-

Kokt laks med agurksalat, rømme og potet.    199,-

Kveite med sesongens grønnsaker    320,- 

Fjell ørret med rømme og sesongens grønnsaker  310,- 

Svinestek med surkål, baby gulerot og blomkål   199,-

 Hjemmelagde karbonader med løk, gulerot, blomkål 189,-

 Fylt kyllingbryst med spekeskinke og ostesaus og ris  249,-

 Flesk med suppe og kålrabistappe 189,- 

Salt lam med raspeball og kålrabi 249,-


Vi lager alt av husmannskost så ta kontakt om dere ønsker noe annet :)




 




Alle retter har valgfritt potet: Fløte - vanlig - stappe - amadine






 289,-

Thai kylling med karri valgfri styrke   189,-

Biff Stroganoff med ris og salat      229,-

Viltgryte med sopp, løk potetstappe/ amadine    249,-

Finnbiff med potetstappe    199,-

Picado, Rett fra Maderia, biffkjøtt og sjampingjong med fløtesaus  249,-

Bacalao 249,-


Vegetar

Salat med avacado og tofu        149,-

Salat med sesongens grønnsaker, glasert   169,-

Økologisk brød med avacado krem, syltet rød kål og sesongens grønnsaker  169,- 

Vegetar burger med salat og dressing  149,- 

Vegetar Lasange med dressing brød og smør   149,-

Vegetar Pastagrateng, Tomat, saus og gul paprika  149,- 

Linsesalat med paprika og feta     159,-

DESSERTER

Karamellpudding, karamellsaus og krem


 65,-

Panecotta med hvitsjokolade


 65,-

Eplekake med krem hjemmelaget etter oppskrift fra 1917


 Sjokoladepudding med krem    65,-

                                     


 65,-