— MIDDAGSMENY —
De friskeste og beste sesongingredienser
FORRETTER
Spekeskinke med asparges
139,-
Havets Delikatesse vår egen oppskrift fra 1917
149,-
Fiskesuppe, kremet oppskrift fra 1917
Okse Carpaccio 139,-
Ostetallerken med kjeks og smør 139,-
Røket laks med rogn og sprøstekt rugbrød 139,-
Rekesalat med avacado og frisk salat 149,-
Bruschetta vegetar 129,-
Spekeskinke kurv med kikerter 129,-
Avacado carpaccio vegetar 99,-
149,-
HOVEDRETTER
Indrefilet av Reinsdyr, sesongens grønnsaker, fløtepotet/ amadine
389,-
Oksestek med løk, mais, broccoli saus og potet/ fløtepotet
Indrefilet okse med mais, broccoli, peppersaus og sopp 329,-
Svinestek med surkål, poteter og saus 249,-
Kalvestek med sesongens grønnsaker 249,-
Hjort med blomkål, sopp, gulerot 319,-
Elg stek med blomkål, sopp, gulerot, 349,-
Andebryst med appelsinsaus og sesong grønnsaker 329,-
Roastbiff med fløtepoteter, sopp, løk 279,-
Erter, kjøtt og flesk med ertesuppe 249,-
Finbeck, Sprengt oksebryst med kålrabistappe og potet. 329,-
Kokt laks med agurksalat, rømme og potet. 189,-
Kveite med sesongens grønnsaker 280,-
Fjell ørret med rømme og sesongens grønnsaker 270,-
Svinestek med surkål, baby gulerot og blomkål 199,-
Andre ønsker, ta kontakt
Alle retter har valgfritt potet: Fløte - vanlig - stappe - amandine
289,-
Thai kylling med karri valgfri styrke 179,-
Biff Stroganoff med ris og salat 189,-
Viltgryte med sopp, løk potetstappe/ amadine 189,-
Finnbiff med potetstappe 189,-
Vegetar
Salat med avacado og tofu 149,-
Salat med sesongens grønnsaker, glasert 169,-
Økologisk brød med avacado krem, syltet rød kål og sesongens grønnsaker 169,-
Vegetar burger med salat og dressing 149,-
Vegetar Lasange med dressing brød og smør 149,-
Vegetar Pastagrateng, Tomat, saus og gul paprika 149,-
Linsesalat med paprika og feta 159,-
DESSERTER
Karamellpudding, karamellsaus og krem
65,-
Panecotta med hvitsjokolade
60,-
Eplekake med krem hjemmelaget etter oppskrift fra 1917
Sjokoladepudding med krem
60,-