— MIDDAGSMENY —

De friskeste og beste sesongingredienser

FORRETTER

Spekeskinke med asparges

139,-

Havets Delikatesse vår egen oppskrift fra 1917

149,-

Fiskesuppe, kremet oppskrift fra 1917 

Okse Carpaccio    139,-

Ostetallerken med kjeks og smør    139,-

Røket laks med rogn og sprøstekt rugbrød   139,-

Rekesalat med avacado og frisk salat  149,-

Bruschetta vegetar  129,-

Spekeskinke kurv med kikerter  129,-

Avacado carpaccio vegetar       99,-                                                                                                                                                                                                                                                      

149,-


HOVEDRETTER

Indrefilet av Reinsdyr, sesongens grønnsaker, fløtepotet/ amadine       


 419,-

Oksestek med løk, mais, broccoli saus og potet/ fløtepotet

Indrefilet okse med mais, broccoli, peppersaus og sopp     329,-       

Svinestek med surkål, poteter og saus     199,- 

Kalvestek med sesongens grønnsaker 349,- 

Hjort med blomkål, sopp, gulerot   349,- 

Elg stek med blomkål, sopp, gulerot, 349,-


Andebryst med appelsinsaus og sesong grønnsaker  369,- 

Roastbiff med fløtepoteter, sopp, løk   289,-

 

Erter, kjøtt og flesk med ertesuppe  249,-

Finbeck, Sprengt oksebryst med kålrabistappe og potet.  329,-

Kokt laks med agurksalat, rømme og potet.    199,-

Kveite med sesongens grønnsaker    320,- 

Fjell ørret med rømme og sesongens grønnsaker  310,- 

Svinestek med surkål, baby gulerot og blomkål   199,-


 Andre ønsker, ta kontakt




Alle retter har valgfritt potet: Fløte - vanlig - stappe - amadine






 289,-

Thai kylling med karri valgfri styrke   179,-

Biff Stroganoff med ris og salat      189,-

Viltgryte med sopp, løk potetstappe/ amadine    199,-

Finnbiff med potetstappe    189,-

Vegetar

Salat med avacado og tofu        149,-

Salat med sesongens grønnsaker, glasert   169,-

Økologisk brød med avacado krem, syltet rød kål og sesongens grønnsaker  169,- 

Vegetar burger med salat og dressing  149,- 

Vegetar Lasange med dressing brød og smør   149,-

Vegetar Pastagrateng, Tomat, saus og gul paprika  149,- 

Linsesalat med paprika og feta     159,-

DESSERTER

Karamellpudding, karamellsaus og krem


 65,-

Panecotta med hvitsjokolade


 65,-

Eplekake med krem hjemmelaget etter oppskrift fra 1917


 Sjokoladepudding med krem    65,-

                                     


 65,-