— MIDDAGSMENY —
De friskeste og beste sesongingredienser
FORRETTER
Spekeskinke med asparges
139,-
Havets Delikatesse vår egen oppskrift fra 1917
149,-
Fiskesuppe, kremet oppskrift fra 1917 149,-
Ostetallerken med kjeks og smør 139,-
Røket laks med rogn og sprøstekt rugbrød 139,-
Reker med avacado og frisk salat 149,-
Bruschetta vegetar 129,-
Spekeskinke kurv med kikerter 129,-
Avacado carpaccio vegetar 99,-
149,-
HOVEDRETTER
Indrefilet av Reinsdyr, sesongens grønnsaker, fløtepotet/ amadine
419,-
Oksestek med gulrot, broccoli saus og potet/ fløtepotet 289,-
Indrefilet okse med mais, broccoli, peppersaus og sopp 329,-
Svinestek med surkål, poteter og saus 199,-
Kalvestek med sesongens grønnsaker 349,-
Hjort med blomkål, sopp, gulerot 429,-
Elg stek med blomkål, sopp, gulerot, 349,-
Andebryst med appelsinsaus og sesong grønnsaker 429,-
Roastbiff med fløtepoteter, sopp, løk 329,-
Erter, kjøtt og flesk med ertesuppe 249,-
Finbeck, Sprengt oksebryst med kålrabistappe og potet. 329,-
Kokt laks med agurksalat, rømme og potet. 199,-
Kveite med sesongens grønnsaker 320,-
Fjell ørret med rømme og sesongens grønnsaker 340,-
Svinestek med surkål, baby gulerot og blomkål 199,-
Hjemmelagde karbonader med løk, gulerot, blomkål 189,-
Fylt kyllingbryst med spekeskinke og ostesaus og ris 289,-
Flesk med duppe og kålrabistappe 189,-
Salt lam med raspeball og kålrabi 249,-
Finnebiffgryte med ris/ potet 249,-
Bacalao 249,-
Brun lapskaus 189,-
Lasange med salat 189,-
Viltgryte 269,-
Biff stroganoff 239,-
Alle retter har valgfritt potet: Fløte - vanlig - stappe - små potet
289,-
Vegetar
Salat med avacado og tofu 149,-
Salat med sesongens grønnsaker, glasert 169,-
Økologisk brød med avacado krem, syltet rød kål og sesongens grønnsaker 169,-
Vegetar Lasange med dressing brød og smør 149,-
Vegetar Pastagrateng, Tomat, saus og gul paprika 149,-
DESSERTER
Karamellpudding, karamellsaus og krem
65,-
Panecotta med hvitsjokolade
65,-
Eplekake med krem hjemmelaget etter oppskrift fra 1917
Sjokoladepudding med krem 65,-
65,-